Over Reizen Schoeters

Een gevestigde waarde sinds 1947

Een gevestigde waarde sinds 1947

De roots van Reizen Schoeters dateren reeds van 1947. Momenteel staat de 3de generatie aan het roer. Vanzelfsprekend is de productkennis sterk aanwezig. De landen die reeds bezocht werden kunnen we bijna niet meer opnoemen. We volgen nog steeds veel van de cursussen en bijscholingen die gegeven worden, want kennis blijft belangrijk. Ook de cruiseschepen genieten onze volle aandacht. We nemen elke gelegenheid te baat om zelf te cruisen, en zeilyachten tot de grootste cruiseschepen te bezoeken.

Focus op kwaliteit en vertrouwen

Focus op kwaliteit en vertrouwen

Bij ons staat kwaliteit hoog aangeschreven. Het vertrouwen van de klant is ‘key’. Daarom pakken we het concept ‘reiskantoor’ anders aan. Een frisse uitstraling in een aangenaam kader. De vakantie van de klant begint als hij bij ‘Schoeters’ binnenkomt. We willen kwaliteit uitstralen  en een ‘thuis’-gevoel bieden, ook voor de kleintjes waarvoor we een speciaal speelhoekje voorzien hebben. Verder zijn wij ook per telefoon of mail te bereiken.

Alleen de beste leveranciers

We maken een grondige selectie van ons aanbod want onze klant verwacht een top service en die garantie willen we ook van onze leverancier zien. Onze leverancierskeuze, gevestigde waarden die zich ruimschoots bewezen hebben, is gebaseerd op onze jarenlange ervaring en kennis van zowel het bedrijf als de mensen achter het bedrijf. Klachten komen zelden voor. Je mag zeker zijn dat onze niche leveranciers een meer dan degelijke service bieden en zich voor elk dossier willen bewijzen. Bij de grote leveranciers kijken we naar wat ze te bieden hebben.  Ook hier is de aangeboden prijs-kwaliteit van de specifieke producten “key” in hetgeen wij  aanbieden aan onze klant.

Alleen de beste leveranciers

Ons aanbod

Reizen Schoeters adviseert u in strandvakanties, stedentrips, expeditiereizen, cruises,  cultuurreizen, fiets- en wandelvakanties, groeps en individuele reizen, reizen op maat, skivakanties, sport vakanties, trouwen in het buitenland, reisverzekeringen, vliegtickets, autoverhuur, excursies... Ook voor de waardebon die u graag geeft aan vrienden of familie, kan u bij ons terecht. Kortom reizen voor iedereen naar alle uithoeken van de wereld!


Ons aanbod

Reizen Schoeters is uw vertrouwen meer dan waard!

Contacteer ons

{{model.name}}

{{model.phone}}

{{model.email}}

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.