• Alice
  • Dinsey
  • in
  • Parijs
  • Themapark
  • Wonderland

Ontdek vanaf 25 mei 2024 de nieuwe show "Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland" in Disneyland® Paris!

Deel dit artikel

"Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland"

Stel je voor dat je wordt ondergedompeld in de wonderlijke wereld van Alice in Wonderland, maar met een vleugje moderniteit en een nog grotere dosis avontuur. Deze nieuwe show in het Walt Disney Studios® Park(1) neemt de gasten mee op een onvergetelijke reis waarin de realiteit zich vermengt met fantasie.

Betoverende sfeer

Zodra je de deuren van het Theater of the Stars(2) binnenstapt, word je begroet door een betoverende sfeer waar weelderige decors en schitterende kostuums je onmiddellijk onderdompelen in de magische wereld van dit tijdloze verhaal. De geavanceerde special effects die in de show worden gebruikt, garanderen een totale onderdompeling, waarbij elk detail is ontworpen om de zintuigen te betoveren.

Explosie van kleur, muziek en beweging

De show zelf is een ware explosie van kleur, muziek en beweging met spectaculaire acrobatiek, indrukwekkende stunts van de BMX- rijders en een energieke muziekbattle. Volg Alice terwijl ze een spannende reis door Wonderland onderneemt, waar ze kleurrijke personages ontmoet zoals de Gekke Hoedenmaker en de gevreesde Hartenkoningin. Maar deze keer neemt het avontuur een onverwachte wending wanneer Alice de realiteit en de uitdagingen die haar in de echte wereld te wachten staan, onder ogen moet zien.

Interactieve voorstelling

De optredens van de Disney Figuren zijn gewoon adembenemend, waarbij acrobatiek, dans en muziek worden gecombineerd om magische en boeiende momenten te creëren. Het publiek wordt actief uitgenodigd om deel te nemen aan het avontuur want het einde van deze show staat niet vast. De gasten helpen de Gekke Hoedenmaker en kiezen welke kant het verhaal opgaat waardoor elke voorstelling uniek en interactief is.

Unieke kans

Of je nu een fervent fan bent van Alice in Wonderland of gewoon op zoek bent naar een vermakelijke en meeslepende ervaring, beloof deze show de gasten mee te nemen naar een wereld waar alles mogelijk is. Bereid je voor om te lachen, om verwonderd te zijn en om weer kind te worden voor " Alice & The Queen of Hearts: Back to Wonderland " in Disneyland Paris!

Mis deze unieke kans niet om een duizelingwekkende show voor alle leeftijden met Disney Figuren te beleven. Boek nu je verblijf en maak je klaar voor onvergetelijke momenten in Wonderland!

Info

(1) Iedereen met een geldig ticket voor het Walt Disney Studios Park heeft toegang tot deze show. De show kan zonder voorafgaand bericht worden gewijzigd, uitgesteld of geannuleerd door onvoorziene omstandigheden, met name in geval van ongunstige weersomstandigheden of technische problemen.
(2) Beperkt aantal plaatsen

Copyright: ©Disney
 
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Reizen Schoeters

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Turnhoutsebaan 97
2970 Schilde