Start het jaar in Star Arctic

Start het jaar in Star Arctic

  • € 2526

  • Heen- & terugvlucht

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Saariselka is onderdeel van Inari, een gemeente waarvan ongeveer een derde van de bevolking nog traditionele Sami (Lappen) zijn. Het ligt midden de heuvels bij het Nationaal Park Urho Kekkonen en op zo een 250 km ten noorden van de Poolcirkel. Saariselka is een kleinschalig toeristisch dorp dat er in geslaagd is om zijn menselijk formaat, zijn vriendelijkheid en zijn typische Lapse identiteit te behouden. Hier moet je zijn als je wilt genieten van een weldoende rust in een prachtige omgeving.
Dit all-in arrangement laat u met gerust hart vertrekken op een onvergetelijke vakantie.

 
Praktisch

Praktisch

Inclusief

- Lijnvluchten met Finnair Brussel - Ivalo - Brussel 
- Luchthaventaksen (€ 65 p/p zoals bekend op 3/5/22)
- transfers heen/terug luchthaven Ivalo - Star Arctic Hotel
- 4 overnachtingen in de kamer van uw keuze
- vol pension van de avond van aankomst tot de middag op de dag van vertrek
- excursies zoals vermeld
- thermische kledij tijdens alle safari's.
- alle safari's met Engelstalige gids
- alle taksen, dienstvergoedingen, BTW en bijdrage Garantiefonds Reizen

Exclusief

- persoonlijke uitgaven
- dranken bij de maaltijden
- Annulering- en bijstandsverzekering (sterk aangeraden!)

Meer informatie

* uurregelingen van de vluchten zijn steeds onder voorbehoud
*Alle vluchtprijzen zijn onder voorbehoud van eventueel bijkomende fueltoeslagen of verhoging van de taksen.
*De chauffeur van de sneeuwscooter blijft aansprakelijk voor de eerste € 1000 aan schade in geval van een ongeval. Vanaf € 1001 betaalt de verzekering van de sneeuwscooter.
*Bij schade aan de husky's of de huskyslede tijdens de excursie blijft de bestuurder aansprakelijk voor de eerste € 2000 aan schade in geval van een ongeval.  
*Het programma kan afhankelijk van de weersomstandigheden steeds gewijzigd worden om alle activiteiten in de best mogelijke omstandigheden te laten plaatsvinden.
*Deelname aan safari's is wettelijk verboden voor kinderen -4 jaar. Kinderen -140 cm zitten tijdens de sneeuwscootersafari in een slede getrokken door een sneeuwscooter en niet op de sneeuwscooter bij de ouders.
*De chauffeur van de sneeuwscooter moet minstens 18 jaar zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs.
*De safari's zijn niet aangeraden voor zwangere vrouwen
*Hou er bij uw keuze steeds rekening mee dat in Lapland Kerstmis en Nieuwjaar niet uitbundig gevierd worden met overvloedig eten en drinken zoals bij ons. Het gaat er eerder rustig aan toe.
--------------------------------------------------------------------------------
Omwille van de wereldwijde zeer sterke vraag naar de Kerst- en Nieuwjaarsperiode in Lapland gelden voor deze reis uitzonderlijke annuleringsvoorwaarden.
Indien er door een nieuwe uitbraak van Covid-19 weer reisrestricties ingevoerd worden in Finland/België wordt er net zoals voor kerstperiode 2020 gekeken naar een soepele oplossing voor een annulering of wijziging van deze reizen.
Onderstaande annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing indien u zelf wenst te annuleren omwille van ziekte, ongeval, werkomstandigheden en andere oorzaken die perfect dekbaar zijn met een annuleringsverzekering. Deze annuleringsverzekering geldt ook indien u zelf of uw reisgenoten Covid hebben waardoor een vertrek onmogelijk wordt. Covid is gelijkgesteld aan eender welke andere ziekte die het reizen onmogelijk maakt. 

U sluit best een volledige reisverzekering af om u in te dekken tegen de annuleringskosten maar ook tegen eventuele kosten ter plaatse wegens ziekte. 
Bij annulering van uw reis betaalt u steeds onderstaande annuleringskosten.
-          Annulering voor 20/7/2022 : 25% van de totale reissom
-          Annulering tussen 21/7 en 14/9/2022: 50% van de totale reissom
-          Annulering tussen 15/9/22 en afreisdatum: 100% van de totale reissom
Het is daarom aangeraden een annuleringsverzekering van 6.3% van uw reissom af te sluiten bij de reservering van uw reis. Ook een pakketverzekering met annulerings- en bijstandsverzekering aan 7,5 % van de reissom, behoort tot de mogelijkheden
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Start het jaar in Star Arctic

Start het jaar in Star Arctic

  • € 2526

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Reizen Schoeters

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Turnhoutsebaan 97
2970 Schilde