Het goede leven tussen Brugge en de kust

Het goede leven tussen Brugge en de kust

  • € 325

  • Geen transport inbegrepen

  • P.p - 3 nachten

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Dit gezellig adresje in het witte polder­dorpje Lissewege, vlak bij Brugge en de kust, is een ideale keuze voor levens­genieters. De uitbater staat zelf achter het fornuis, wat de charme van het restaurant grotendeels bepaalt. Hier geniet u van de rust, de mooie omgeving, het romantisch dorpje, de sauna,... Relaxen en onthaasten...

Lissewege is een van de mooiste dorpjes van Vlaanderen, het 'Witte Dorp' genoemd omwille van de typische huisjes in het centrum die al eeuwen­lang wit geschilderd zijn. Gelegen tussen het romantische Damme, het middel­eeuwse Brugge en de mondaine kuststad Knokke. De afgeplatte kerktoren uit de 13de eeuw springt al van ver in het oog, hét symbool van Lissewege.

Hostellerie De Goedendag ligt centraal in het witte dorp, aan een waterweggetje, het Lisseweegs Vaartje, op het gelijknamige adres. Het polderdorpje leent zich uitstekend voor wandelingen in de buurt en fietstochten in de grote regio. U kan in de richting van de kust zoals naar het naburige Blankenberge en Knokke, of eerder landinwaarts naar Brugge en Damme rijden. Bij het binnenkomen valt de wijnkelder onmiddellijk op, goed zichtbaar achter een glazen wand in de lounge. In de loungebar kunt u de wijnen degusteren of een aperitief nemen voor u aan tafel gaat. Het restaurant is gezellig en charmant ingericht. Op vrijdagavond klinkt er live-pianomuziek. Het hotel telt slechts 1 verdieping. Intimiteit is troef, er worden dan ook slechts 9 kamers aangeboden.

 
Praktisch

Praktisch

Inclusief

- 3 Nachten
- 3x Ontbijtbuffet
- 1x Welkomstdrankje
- 1x 4 gangendiner (menu de Goedendag)
- 2x 3-gangendiner
- Rondleiding in de wijnkelder met degustatie
- Gebruik van fietsen
 

Exclusief

- Dranken tijdens de maaltijden
- Optie huren van scooters aan €25/dag
- Brandstof bij gebruik scooters

 

Meer informatie

- Verblijf in een Deluxe Kamer 26m²
- Sauna aanwezig in het hotel
  • Transeurope

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Het goede leven tussen Brugge en de kust

Het goede leven tussen Brugge en de kust

  • € 325 P.p - 3 nachten

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Reizen Schoeters

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Turnhoutsebaan 97
2970 Schilde